Verover De Wereld

¢ 1.000 per maand meer verdienen.
Wat betekent dit voor jou?

Ben je het al aan het uitgeven?
Dit is wat je nodig hebt om daar te komen:

Marketingstrategie

Elke maand een volgend niveau

Inspiratie & motivatie

Dagelijkse inspiratie e-mail

Community

Brainstormen met gelijkgestemden

Tijd

Balans tussen werk en privé

Goed uurtarief

Niet kijken naar de concurrentie

Verkooptraining

Leren hoe je de “ja” van de klant krijgt

Persoonlijke begeleiding

van een succesvolle hondernemer

Vraag en antwoord

Live Q&A sessies

Geen excuses

Met de juiste mindset gaat het lukken

Ontwikkeld door Monique Appels

Het Verover de Wereld programma is ontwikkeld door Monique Appels, oprichter en eigenaar van HondenUniversiteit en speciaal bedoeld voor ondernemers in de hondenbranche (hondernemers) die betere resultaten willen halen.

Monique Appels (al meer dan 17 jaar succesvolle hondernemer) is sinds 2010 internet marketeer. Zij ontdekte dat de mogelijkheden voor hondernemers enorm zijn en nog altijd blijven groeien. 

hondernemer

Wat gaan we doen?

Marketingstrategie ontwikkelen

In het Verover de Wereld programma krijg je elke maand een marketinguitdaging van mij in de vorm van video met een te downloaden pdf. 

Door elke maand een nieuwe uitdaging in te voeren en de uitdaging van de vorige maand te evalueren en bij te stellen, ontwikkel je een marketingstrategie. Ik geef je complete schema’s die je een op een kunt overnemen. Je hoeft het dus allemaal niet meer zelf te bedenken, dat heb ik al voor je gedaan.

verover de wereld

Zorgen voor meer omzet

Naast een goede marketingstrategie ontwikkelen gaan we ook zorgen voor meer omzet. Allereerst door een goed uurtarief te hanteren. Jij krijgt van mij jouw persoonlijke uurtarief. Ik ga dat voor jou berekenen en leer jou de formule.

Om meer omzet te krijgen zul je moeten verkopen. Je hebt nog een “ja” van de klant nodig. Vergeet al jouw conditioneringen omtrent verkopen. Ik ga meerdere keren een live online verkooptraining geven. Wedden dat je deze manier nog niet kent?

verover de wereld

Focus en balans creëren

Je ontvang elke dag een hondernemerstip. De tips kunnen zowel inspireren als motiveren. Elke tip wordt voorzien van een persoonlijke noot van mij. Bedoeld om focus te houden.

Het leven is niet alleen maar werken. Om te zorgen voor een goede balans tussen werk en privé krijg je een voorbeeldplanning van mij. Hierin laat ik je zien hoe jouw week eruit kan zien als je goed voor je bedrijf en voor jezelf wilt zorgen.

verover de wereld

Wat krijg je?

Begeleiding

Wanneer je tijdens dit programma behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding dan kun je gebruik maken van telefonische sessies met mij.

Q&A

We doen regelmatig een live vraag & antwoord sessie, de Q&A. Daarin kun je alles vragen met betrekking tot het Verover de Wereld programma of andere relevante zaken.

Community

Onze Facebook community biedt een beschermde omgeving waarin je kunt sparren en brainstormen met andere deelnemers. Delen is vermenigvuldigen.

Introductie en kennismaking

We hebben op zaterdag 23 maart een introductie- en kennismakingsdag. We komen bij elkaar ergens centraal in het land en gaan kennismaken. Elkaar leren kennen, informatie delen en ervaringen uitwisselen.

Maar er gaat meer gebeuren. Je gaat samenwerken aan jouw opdrachten. Waar jij op dat moment bent in het programma. Iedereen heeft zijn eigen niveau en tempo. Het is geen wedstrijd. En natuurlijk ben ik erbij om je te helpen.

verover de wereld

Het resultaat: € 1.000 meer per maand

Klaar voor de start?

Het Verover de Wereld jaarprogramma gaat een enorm verschil in jouw business maken. En jou meer vrijheid geven. Nog even alles op een rijtje:

  • 12 Marketinguitdagingen (video’s+pdf)
  • Persoonlijk uurtarief
  • Online verkooptraining, live gegeven
  • 365 inspiratie e-mails
  • Voorbeeld weekplanning
  • Onbeperkt persoonlijke telefonische begeleiding
  • Q&A sessies
  • Toegang tot besloten Facebook groep
  • Introductie- en kennismakingsdag (all inclusive)
  • Dubbel-geld-terug-garantie *

* Als jij aan het einde van het jaar kunt aantonen (door middel van het geven van inzage in jouw administratie) dat je geen omzetgroei hebt van gemiddeld ¢ 1.000 per maand, dan krijg jij jouw investering dubbel terug.

Bonussen (geldig tot en met 31 januari 2019)

Bonus 1

Waarde: ¢ 130

Gratis online trainingen van HondenUniversiteit: Starten met Hondernemen, 10 Verdienmodellen en Digitaal Product Maken

Bonus 2

Waarde: ¢ 97

Gratis deelname aan de workshop ‘Word Ook Een Succesvolle Hondernemer’ op 31 maart 2019 in Arnhem

Bonus 3

Waarde: ¢ 77

Gratis jaarlidmaatschap op Hondengek, onze collega-website, waarin je alles vindt over honden

PS1: Jouw investering is zakelijk. Dat houdt in dat je nog btw betaalt over het genoemde bedrag. De btw kun je terugkrijgen van de Belastingdienst. Bewaar dus jouw factuur goed.

PS2: Het Verover de Wereld programma heeft een online omgeving. Je kunt letterlijk binnen 30 seconden online zijn. Houd na betaling jouw e-mailbox goed in de gaten.

PS3: Je hebt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Dat houdt in dat je jouw aankoop na 14 dagen kunt retourneren. Je kunt dan verder geen aanspraak meer maken op de inhoud en bonussen van dit programma, maar dat spreekt voor zich.

PS4: Wil je eerst overleggen om te kijken of dit programma wel echt bij jou past of heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar info @ hondenuniversiteit.nl.